Sprite geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en tot 10 jaar garantie op vochtinwerking (mits voldaan aan de voorwaarden).

DE SPRITE MODELLEN 2018.

Brochure Download


Sprite Basecamp: Helemaal jouw stijl!


De Sprite Basecamp: een caravan met een eigentijdse uitstraling. De nieuwe aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier.


De caravan heeft de ruime toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld fietsen of surfboards mee nemen. Deze kunnen worden vastgezet aan de beugels tussen de opklapbare voorbanken. Het robuuste en functionele interieur sluit naadloos aan bij het avontuurlijke buitendesign. Dankzij de polyester buitenzijde kan de Basecamp tegen een stootje.


De Basecamp is gemaakt voor de caravanner die iets ander wil, zonder concessies te doen aan comfort. De uitrusting is ruim en de zitbanken zijn comfortabel. De AirWave kussenopmaak geeft een slank silhouet aan de zitkussens, terwijl het tevens zorgt voor de juiste combinatie van steun en demping. Wanneer de kussens zijn omgedraaid om het bed te maken, geeft de unieke AirWave constructie u het gevoel en het comfort van een matrastopper


Sportief en zonder zorgen, dankzij de beproefde Smart++-constructie. Dat is de Sprite Basecamp!


Sprite Alpine Sport


De Sprite Alpine Sport biedt alles wat een verwende kampeerder te wensen heeft.

Een prachtig design wat niet ten koste gaat van gebruiksgemak of comfort.

De Alpine Sport heeft kussens met binnenvering in elke zitgroep en de indelingen met een vast bed hebben daar een lattenbodem en koudschuimmatras. Er is voldoende licht en lucht via de vele spotjes en Heki dakluiken.

De keuken is ruim uitgerust met een 110 liter koelkast, een 3 pits gasstel en een groot ladeblok. Warm water via de 5 liter Truma boiler ontbreekt uiteraard niet.


De Alpine Sport heeft standaard Klasse 3 voor verwarming en isolatie, waardoor u ook op koude dagen een behaaglijk gevoel heeft. Over de levensduur van uw Sprite Alpine Sport hoeft u niet in te zitten: de hele caravanconstructie is gemaakt volgens de Smart++ opbouw methode. De caravan is voorzien van een polyester front, achterzijde, dak en zijwanden. Ook de vloer van de caravan is geconstrueerd met een polyester bodemplaat. Hierdoor krijgt vocht geen kans op uw prachtige nieuwe bezit.


Kortom: de Sprite Alpine Sport staat voor zorgeloze vakanties.


Sprite Mondial SE


De Sprite Mondial SE serie bestaat uit vier indelingen met een uitgebreide standaarduitrusting, voorzien van alle luxe om uw vakantie tot een succes te maken. Het prachtige uiterlijk van de Mondial SE geeft de caravan een chique uitstraling. Het moderne interieur krijgt veel licht door de vele ramen en dakvensters en het grote panoramische dakraam.


De Sprite Mondial verzekert u van vele jaren onbezorgd vakantieplezier door de Smart++-constructie volgens de laatste technologieën. Niet alleen de constructie in de caravan is gemaakt van kunststof (PU), ook de buitenzijde van de caravan is voorzien van een polyester front, achterzijde, dak en zijwanden. Zelfs de vloer van de caravan is geconstrueerd met een polyester bodemplaat. Hierdoor krijgt vocht nagenoeg geen kans meer op uw mooie bezit.


Sprite geeft ook op de Mondial tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.


De Sprite Mondial is Quality with Style!


Sprite Cruzer SR


De topserie van Sprite.


Voor het seizoen 2018 biedt de Cruzer SR een aantal noviteiten. Het buitendesign met de prachtige voor- en achterzijde geeft bij Sprite nog immer de trend aan. Polyester front, achterzijde, dak  en zijwanden zorgen ervoor dat uw bezit lang mooi blijft.

De Cruzer SR heeft een vloer met een polyester onderplaat zodat uw caravan ook op onzichtbare plaatsen beschermd blijft. Ook bent u verzekerd van een lange levensduur door het Smart++ constructiesysteem. Hierdoor is uw nieuwe Cruzer zeer goed bestand tegen vocht.


De luxe van de Cruzer SR is nog steeds onovertroffen in de markt, met een ALKO stabilisator, lichtmetalen velgen, accubox, kussens met binnenvering, koudschuimmatrassen op de vaste bedden, lattenbodems rondom, radio/cd/mp3 speler, een luxe oven-gril combinatie, magnetron, grote 110 liter koelkast, 10 liter boiler op elektriciteit en gas en een kookstel bestaande uit 3 gaspitten en een extra elektrische kookplaat.


De Sprite Cruzer SR is hierdoor een van de meest volledig uitgeruste caravans die er te koop zijn.

Naar boven 9721 Sprite Export Brochure low res.pdf

Privacy,  Cookies & Disclaimer